De goedkoopste zonnepanelen van Noord Holland

 

Logo Ed Stam, bouw onderneming

 

 

 

De prijzen zijn afhankelijk van een aantal zaken. Wilt u weten hoeveel panelen er op uw dak passen en hoeveel dit gaat kosten in uw situatie? Maak dan een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

De goedkoopste zonnepanelen van Noord Holland

 

Particulieren kunnen geen subsidie meer krijgen voor zonnepanelen. Het budget voor de Subsidieregeling Zonnepanelen is sinds 7 augustus 2013 uitgeput. Voor de regeling stelde het ministerie van Economische Zaken eerder dit jaar een budget beschikbaar voor 2012 en 2013.

Onder de aanvragen die op de laatste dag ontvangen zijn, is inmiddels geloot door een notaris. Daarmee is de subsidieregeling Zonnepanelen definitief gesloten. Aanvragen is ook niet meer mogelijk. 

Er zijn nog tal van mogelijkheden om de aanschaf extra interessant te maken, zoals een zeer gunstige financiering, eventueel ondergebracht in in huidige (fiscaal aftrekbare) hypotheek.

Prijs zonnepanelen laten installeren door Ed Stam Timmerwerken.Prijs zonnenpanelen/zonne-energie installatie Ed Stam Timmerwerken.

Voordelig tarief voor het installeren van zonenpanelen en kleine verbouwingen in huis.

Prijs zonne-energie installatie Edwin Stam.

Wilt u weten hoeveel panelen er op uw dak passen en hoeveel dit gaat kosten in uw situatie? Maak dan een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Mogelijkheden om de aanschaf van zonenpanelen extra interessant te maken, zoals een zeer gunstige financiering, eventueel ondergebracht in in huidige (fiscaal aftrekbare) hypotheek.
Meer over subsidie voor zonnepanelen en zonnen enregie.